Answer:
(This answer was made from the response from your question made in 2018, so this isn't my answer)
"1. Social dance and dance mixers improve sense of well-being and help develop a more positive outlook in life.
2. Social dance and dance mixers build connections with other community members.
3. Social dance and dance mixers provide an avenue for the participants to have a support system to help adhere to a healthy lifestyle
Social dance and dance mixers are some of the best options for those who seek not just fitness but mental and social health."
Explanation:
Social dancing is a type of dance that is meant for social recreation and performance and not necessarily for competition. The ballroom dance is an example. Aside from developing fitness, social dances can help you to;
Know and blend with other members of your community.Increase sociableness and reduce timidity.Learn new things about the values in your community.When engaging in social dance, it becomes easier to see and interact with other members of your society. You build connections with them that can improve your mental health.
It also affords you the opportunity to learn the acceptable values in your community through participation in activities.
So, social dancing not only helps your physical health, it also builds your social and mental health.
Learn more here:
https://brainly.com/question/21332980
Computer user support is another name for:
Answer:
IT
Explanation:
Sorry if its wrong.
please help me with these questions
Answer:
Explanation:
She had been living by herself since her divorce
Apple pie and ice cream are my favorite desserts.
Neither of the twins were helpful
hope this helps <3
Answer:
(S)he has been living by herself since her divorce.
Explanation:
She lived by herself since the divorce is is still living by herself. It should be 'She' instead of 'He' though, probably it was a typo
Which sentence best states the authors' claim in this
passage?
•Sugar was so cheap that it made economic sense
for people in England to buy loaves of it.
•It was wiser for English people to buy sugar from
India instead of the Caribbean.
•Slavery was so widespread that it would have been
foolish for the English to oppose it.
•Boycotting was an effective and persuasive tool in
the fight against slavery.
Answer:
D. Boycotting was an effective and persuasive tool in the fight against slavery.
Explanation:
The authors claim that boycott by the women of New England, that decided not to buy English products and English tea, made London rescind taxes that had imposed on America. So this boycott was a very effective and persuasive tool.
The sentence that best states the authors' claim in this passage is option d. Boycotting was effective.
Author claimed in the passage:The claim of the author is that the boycott should be done by the New England women where it is not decided to purchase the English products and the English tea.
Also, it made the London rescind taxes that should be imposed on America
Therefore, it is considered to be effective
Hence, the option d is correct.
Learn more about passage here: https://brainly.com/question/17776190
What literary and philosophical movement did Emerson lead?
Colonialism
Romanticism
O Realism
O Transcendentalism
Answer:
D. Transcendentalism
We can see here that the literary and philosophical movement that Emerson led is: D. Transcendentalism
Who is Emerson?Ralph Waldo Emerson was a leading figure in the Transcendentalist movement, not colonialism, romanticism, or realism.
Transcendentalism was a literary and philosophical movement that emerged in the mid-19th century in the United States. It emphasized the importance of individualism, intuition, and the belief that individuals have inherent knowledge and can transcend the limitations of the senses and reason to access higher spiritual truths.
Emerson's essays, such as "Self-Reliance" and "Nature," were influential in promoting the ideas of Transcendentalism. He advocated for self-reliance, spiritual exploration, and the connection between humans and nature.
Learn more about Emerson on https://brainly.com/question/1277235
#SPJ6
Write an essay about anything you want. (400 words) I would greatly appreciate it and will give brainliest to first person. No plagiarism.
Answer:
Meat has been a staple food in the diet of mankind since the early ages of civilization. In the article “Is Any Meat Good to Eat?” by Sarah Boesveld, she interviews author Jonathan Safran to share his opinion on eating meat and factory farming. He believes that “...if [people] just ate according to the values they already have, then factory farming would disappear.” Whether or not people realize the sources from which meat in modern day society comes from, they cannot deny the fact that meat is delectable. Sadly, many people who are aware of where their meat comes from will argue that it is unethical to eat meat that is grown purely to satisfy the hunger of people. The ethics of eating meat should not be considered because of the extreme…show more content…
Humans do not eat other human beings because that would break down our organized society. We stay together, just as other species would, and breed. Morals and ethics are ideas that humans created cognitively. If one considered all animals to be just animals regardless of their intelligence, then the concept of morals and ethics would not exist. Despite the absurdity of meat eating ethics, there are other important reasons for meat in our diet.
Meat is part of a balanced diet. If humans stopped breeding animals for meat, then we would have to hunt all the wild animals for food. The wild animals will be hunted into extinction because of gluttonous meat-eaters. Because of factory farming, meat is now available at all time at the super market. This makes meat convenient to obtain and eat nutritionally. Meat contains all the essential amino acids that we need every day to remain as healthy individuals. Minerals and vitamins that are also beneficial to the growth and development of the human body are found in meat too. Eating specific types of meat such as fish provides healthy natural oils that cannot be found anywhere else. Abandoning meat as a source of nutrition means we will need to compensate with another source of sustenance
Which option is a push factor for migration A) search for a better job
B)desire to live near family members C)destruction from an earthquake D)admission to a university
HELP!!!
Black Canary yawns widely before breakfast
Active voice or Passive voice
Answer:
{Hello Kirito here! i hope you find my answer helpful!}
His voice is Passive
Explanation:
{Agian i hope i helped you!}
Answer:
his voice is passive
Explanation:
(no explanation)
just know its a passive voice
please help solve the analogy!! i’ll give brainliest
tired : exhausted ::
a. flat : sloped
b. hunger : thirst
c. daisy : sunflower
d. game : fun
e. pleased : overjoyed
1. What immediately precedes Jane hearing Edward's voice?
The death of Mrs. Reed
The revealing of Jane's true name with St. John
The splitting of Jane's inheritance
Jane's acceptance of St. John's proposal
(Jane eyre)
Answer: The revealing of Jane’s true name with St. John
Answer:
The revealing of Jane’s true name with St. John
Explanation:
Quiz=done
answer quick please!!!!
Answer:
correct answers:
□both characters are woman
□ they have similar traits
□both characters come from poor backgrounds
Why did Aristotle think rhetoric was a good thing?
A. Because it was intellectually stimulating
B. Because it meant if someone had a good idea they could persuade others to help them make it happen
C. Because it could be used cunningly
D. Because it was good for society
Answer:
B. Because it meant if someone had a good idea they could persuade others to help them make it happen
Explanation:
Which word means "the state of being happy"?
A. Content
B. Discontent
C. Contend
D. Contentment
ASAP As soon as it is possible, please. Thanks
It used to feel too big
and mostly abandoned, leftover land between
neighboring cul-de-sacs and the elementary
school.
Still, I would visit its few humble1
stations —
the cracked stump by the fence always crawling
with ants. The narrow space behind the garage
lined with unused slate, just standing there
waiting for my parents’ hands. Then there was the shady dirt
under the old maple tree where I read, cradled or
sinking between dying tentacle roots.
Was there ever any glory there? I can remember
a few humid evenings through the crack of the back door.
Twilight hanging like a velvet curtain, the thinning
pine trees at least only silhouettes.2
My parents would be at the top of the empty hill
sitting at the rusty, wrought iron table, in an orb
of orange candlelight. I knew they were eating artichoke
with hot butter, scraping off the meat of the leaves with their teeth
and just casting the rest away.
1. PART A: Which statement expresses the main theme of the poem?
A. Childhood homes always hold a special importance to people.
B. Children often find special meaning in places and things that adults do not.
C. Ordinary places can become extraordinary with a little imagination.
D. As we grow older, our memories of the past grow more positive.
2. PART B: Which detail from the text best supports the answer to Part A?
A. “It used to feel too big / and mostly abandoned, leftover land between /
neighboring cul-de-sacs” (Lines 1-3)
B. “Was there ever any glory there? I can remember / a few humid evenings
through the crack of the back door.” (Lines 11-12)
C. “Twilight hanging like a velvet curtain, the thinning / pine trees at least only
silhouettes.” (Lines 13-14)
D. “scraping off the meat of the leaves with their teeth / and just casting the rest
away.” (Lines 18-19)
3. PART A: How does the speaker’s feelings about the backyard compare to their parents?
A. The speaker’s parents enjoyed the backyard more than the speaker did.
B. The speaker and their parents had many happy memories in the backyard.
C. The speaker has happier memories in the backyard than their parents.
D. The speaker and their parents were both unimpressed by the backyard.
4. PART B: Which TWO quotes from the text best support the answer to Part A?
A. “leftover land between / neighboring cul-de-sacs and the elementary school.”
(Lines 2-3)
B. “Still, I would visit its few humble stations — / the cracked stump by the fence”
(Lines 4-5)
C. “Then there was the shady dirt / under the old maple tree where I read” (Lines
8-9)
D. “Twilight hanging like a velvet curtain, the thinning / pine trees at least only
silhouettes.” (Lines 13-14)
E. “My parents would be at the top of the empty hill / sitting at the rusty, wrought
iron table in an orb of / orange candlelight ” (Lines 15-17)
F. “scraping off the meat of the leaves with their teeth / and just casting the rest
away” (Lines 18-19)
Answer and Explanation:
1. A. Childhood homes always hold a special importance to people.
The narrator shows a memory about the house that lived in the memory, specifying the scenario, the view he has of his parents and the time he spent living in that place. The narration brings a feeling of nostalgia and longing, showing how special this stage was for the narrator.
2.B. “Was there ever any glory there? I can remember / a few humid evenings through the crack of the back door. ” (Lines 11-12)
The speaker shows how his memory makes him reflect on the place where he lived, seeking the glory of the place, the sensations he felt and how he used to look at the landscape.
3. A. The speaker’s parents enjoyed the backyard more than the speaker did.
Although the place where the speaker lived in childhood has a special place in his memory, in addition to bringing the feeling of nostalgia and longing, he does not appear to like the yard, since he did not see much glory or things to be proud of, his parents appreciate it and seem to feel great at the place.
4. E. “My parents would be at the top of the empty hill / sitting at the rusty, wrought iron table in an orb of / orange candlelight” (Lines 15-17)
The above excerpt shows how, even in the simplicity and lack of resources of the place, the narrator's parents find time to appreciate and enjoy what the place has to offer.
What is your goal for three years from now? How will this exchange Program help you achieve it?
Type S over the subject, V over the verb, and DO over the direct object. John watched airplanes at the airport all day yesterday.
im not sure if thats all of them
s v do s s
John watched airplanes at the airport all day yesterday.
Answer:
S V DO
John watched airplanes at the airport all day yesterday.
Explanation:
This was my answer.
which statement presents a counterclaim
Hamlet is not impressed by the player in the play within a play and therefore begins reciting the speech himself. False or True
Answer:
false he orders Polonius to see them escorted to guestrooms. and u welcome ;)
What does maritime mean
I'm lost...... can someone help me?
The next question refers to the following passage. The sentences have been numbered to help you identify them more easily.
(1) As she was driving to visit her twin, Jayla had a strange feeling that something bad was going to happen.
(2) Meanwhile, Kayla had the same exact premonition.
(3) Worried about her sister, Kayla called Jayla's cell phone.
(4) Because she took her eyes off the road to answer the phone call, Jayla lost control of her car and crashed through the front of Kayla's house.
Which sentence features an introductory phrase that explains why the main action happened?
a. Sentence 1
b. Sentence 2
c. Sentence 3
d. Sentence 4
Answer:
2 the answer is is sentence two
The Love Song of J. Alfred Prufrock Lines allude to Shakespeare's Hamlet. Explain
the allusion and the meaning it provides in Eliot's poem.
Answer:
Allusions are primarily employed to offer a deeper context and meaning to the work. Eliot in his popular work titled 'The Love Song of J. Alfred Prufrock' alludes to several legendary literary characters in order to explain Prufrock's condition and the state of mind he was going through.
In the lines 'No, I am not Prince Hamlet,' he alludes to Shakespeare's Hamlet in order to display a similar level of awkwardness and doubtfulness possessed by both Prufrock and Hamlet. Although Prufrock is not similar to Hamlet in his exceptionality rather he seems more related to Polonius in terms of their narrowed perception among people. Sometimes, Prufrock is even compared to Jester, the fool as he has constantly failed to express his love to his beloved and remained almost as a dead individual like Jester.
Name a cartoon that you think portrays different cultures. Are there any cartoons that you think are positive for children? What are they? Do you think it is important for children to see themselves represented on TV? Why or why not?
Answer: My 5 yr old sister watches super wings, a show about planes who go to different parts of the world to deliver packages to different people and learn all about them. I do think that cartoons can teach children valuable lessons about communication and resourcefulness. Yes, I do think it is important to see themselves represented in TV, because they will end up wanting to be just like the children i
Explanation:
are/is The basis for creating the voice or tone of a writers work
Styles
Words
Diction
Syntax
Answer:
voice
Explanation:I took the test EDG 2021
Answer:
Words
Explanation:
Cause I actually know how to answer question. :[
Hope Y'all Have Had A Great Day!!
- Jules!!
Answer:
yup
Explanation:
Answer:
having a great day
Explanation:
Plz help me I have a entire test to finish in 10 minutes
Read the scenario below and answer the question that follows.
For history class, Ross has to write a research paper on an aspect of the 1960s. Since he loves music, Ross
narrowed down his topic to music of the 1960s. After completing some background research, Ross decides
discuss the ways that classic rock music mirrored the new-found freedoms within society.
What type of research paper is Ross writing?
A. analytical
B.argumentative
C. personal narrative
D. how-to informational manual
55 POINTS!!!! MULTIPLE CHOICE!!
Mark ALL that apply. Which of the following symbols from "Sea Fever" is a symbol of freedom?
A. the whetted knife
B. the whale’s way
C. the gypsy life
D. the long trick
Answer:
I think A. and C.
Explanation:
Answer:
To me it sounds like A and C, C is life without restrictions.
PLS HELPPPPPPPP IM MARKING BRAINLEIST + HEART + 20 POINTS
Answer:
C: simulated and mock!
Explanation:
Answer:
participate and promote
Can someone please help
Answer:
B or D
It's more likely B, but if the narrator is Supergirl, then it'd be D
All I know is that it's for sure not A or C lol
Read the following claim from paragraph 4.
If they were to eliminate fines entirely, Brooktree would ensure that all library patrons, young
and old, could make full use of the library
Which of the following results reported by other libraries in the article can best be used to defend
the author's claim?
Answer:
bce
Explanation:
(((( please help me ASAP i will give brainliest))))What is a central idea in the Newsela article "Dream Jobs: Investigative Reporter"?
Investigative reporting is a demanding job that can be both exciting and emotionally upsetting.
Investigative reporting is demanding so few reporters have a family life.
Investigative reporting is focused mostly on multimedia.
Investigative reporting is a job that will require you to study and master multiple languages.
Answer:
A- Investigative reporting is a demanding job that can be both exciting and emotionally upsetting.
Explanation:
took the test
Answer:
nb
Explanation:
i need help please.
answer my question
title of the story: beauxbatons Adventure
characters: Madam Maxime Cossete Levaurt Melani Cartes Fleur Delacour
setting: beauxbatons academy of magic Paris France Levaurt Manor Forest Of Beauty
plot: cossete is a girl who truly wants adventure but her mother has another idea you see cossete isn’t a normal Girl she’s a witch and very rich if I do say so. She goes to Beaxbatons to learn bith spells and potions but she also had adventures.
theme: You Never Get What You Want Unless you Work Hard
symbolism??
dictation??
spectacle??
song??
(all my ideas came from JK Rowlings Harry Potter and the Goblet Of Fire)
Explanation: hope this helps and give my brainliest please